fbpx
Vandra på Sörknatten i Dalsland

Paketerbjudanden

Fiskepaket för familjen

Ta med familjen på ett par dagars fiskeäventyr i Tösse skärgård. Ni bor i 6-bäddsstuga med utsikt över Vänern. På ankomstdagen får ni tillgång till er båt och fiskespön från kl. 10. Senast kl. 15 får ni tillgång till er stuga med färdigbäddade sängar och frukostpåsar. På kvällen har ni möjlighet att värma er i bastun och kanske ta ett dopp i sjön.

Boka här!

Vandra Pilgrimsleden i Dalsland

Paketerbjudande på vandring i Dalsland. Vandra Pilgrimsleden i Dalsland eller välj någon annan vacker vandring i området. Dalsland är ett vackert område med kuperade vandringsleder och vidunderlig utsikt. Här kan du besöka Predikstolen, konstvandra med Otto Hesselbom eller strosa runt i Ronjaland. Vi packar ryggsäcken, ordnar med frukost och middagspaket för kvällen i stugan. Inga tider att passa. Allt du behöver göra är att njuta av fin vandring. Mer tips på vandringar finns på vår hemsida under aktiviteter/vandring och på Västsveriges hemsida.

Tillgängligt 21/8-31/10

Boka här!

Paddla i Tösse skärgård

Paddla i Tösse skärgård, ge dig ut på öppet Vänervatten eller ta en tur upp i mysiga Tydjeån. Avnjut en lunch på någon av öarna innan du strosar vidare för att utforska ön. När du känner dig nöjd paddlar du tillbaka för att checka in i stugan. Där väntar en förberedd middag där du lägger sista touchen i stugans kök. Basta och slappna av i vår sjöbastu på kvällen innan du kryper till kojs. Dag 2 kan du välja mellan att ge dig ut på nya paddlingsäventyr med kajak eller SUP, strosa runt i skogen eller bara slappa och njuta av utsikten från en klippa. Läs mer om olika paddeläventyr på Västsveriges hemsida.

Tillgängligt 21/8-31/10

Boka här!

Boka stuga